Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Bourbon Blues and Barbecue
2018

Events

Mei 2018

10 mei: BOURBON BLUES AND BBQ

“How How How” volgens top blues artiest Guy Verlinde
Den Ham, 24 mei 2017 – Vorig weekend heeft de vierde succesvolle editie van Twenterand Bourbon Blues and BBQ bij de Zandstuve plaatsgevonden. Buiten op het terras van het Hammer horecabedrijf genoten een paar honderd mensen van het prachtige weer, originele Bourbon cocktails, blues van onder meer Guy Verlinde & The Houserockers en de robuuste keuken onder leiding van Johan Kleine van de gelijknamige slagerij uit Westerhaar.

De organisatie van de American Tukkerday zorgde voor een mooie decoratie van het terrein in de vorm van oude Amerikaanse automobielen. Het sfeertje, de geur van barbecue vlees en de Four Roses bourbon whiskey werden gemixt met het aroma van sigaren van Han Hilderink van Whisky & Cigarsalon uit Gronau. Ook was Cigarbox Henri aanwezig met zijn handgemaakte gitaren van sigarenkistjes. De zogenaamde Memory Lane met 12 grote posters visualiseerden het Twents veenverleden.

Uniek aan deze editie was dat de organisatie voor de eerste keer samenwerkte met het Internationale whiskey label Four Roses. Onderdeel van deze samenwerking was het lanceren van de Four Roses Bourbon & Blues award, die tijdens het festival werd uitgereikt. De drie geselecteerde blues formaties ‘Hoochie Mama’, ‘The Mudbirds’ en ‘ Raymunda’ moesten ieder in 20 minuten een drie koppige vakjury onder leiding van juryvoorzitter en Kentucky colonel Hans Offringa imponeren. Uiteindelijk werd de band ‘Raymunda’ als winnaar gekozen. Naast de originele Four Roses trofee krijgen zij exposure en mogen zij één dag de studio in.

De organisatie is alweer bezig met het evenement van volgend jaar. Jerry Blekkenhorst: “we hopen volgend jaar meer bezoekers aan te verwelkomen bij Bourbon Blues en BBQ. Ondanks het specifieke thema zien we ieder jaar nieuwe gezichten. Liefhebbers van blues en van bourbon whiskey. Ze komen uit allerlei hoeken van het land. Gezien het enthousiasme van dit jaar en de vele lovende reacties hebben wij er alle vertrouwen in”.

ZIE DE WEBSITE WWW.BOURBONBLUESANDBBQ.NL VOOR HET PROGRAMMA VAN 2018.

KLIK OP DE LINK VOOR DE AFTERMOVIE VAN 2017 https://vimeo.com/233678584

21 mei: BOOST GOSPEL FESTIVAL

Verslag van de vorige editie.

Het festival is ontstaan vanuit een aantal jonge ondernemers die samen de visie hadden om een laagdrempeligchristelijk festival te organiseren. Het doel van het festival is een plek bieden waar volop de ruimte is om God en elkaar te ontmoeten. De letter B van BOOST verwijst naar het kruis van Jezus en de 3 pijlers van het festival: Music – Inspire – Connect (zie logo). ‘OOST’ verwijst vanzelfsprekend naar de locatie in Oost Nederland.

In totaal waren er op BOOST 4 podia die plek boden aan diverse stijlen muziek, sprekers en workshops. Zowel nationaal bekende namen als lokaal talent kregen een plek in de programmering. Met onder andere politieke thema’s, verslavingspreventie en de aanwezigheid van verstandelijk beperkte mensen zet BOOST sterk in op een maatschappelijk en sociaal karakter. Uiteindelijk heeft het festival op haar eerste editie 2500 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Mede dankzij de aanwezige Kids Area wisten heel veel gezinnen de weg te vinden naar het festival. Entree van het festival was gratis.

Bijzonder was dat speciaal voor dit nieuwe festival een band uit de UK overkwam! Het gaat om The Bright Expression, die in 2015 haar eerste album uitbracht. Het album bereikte in de UK gospel charts maar liefst een 2e plek. Komende zomer zal de band naar Amerika gaan voor de opnames van het tweede album. Met TBE had BOOST direct voor haar eerste editie een internationale headliner te pakken.

Aan het festival hebben ruim 75 vrijwilligers meegewerkt, in de voorbereiding en ook op de dag zelf. Op de website www.boostgospelfestival.nl en de facebook pagina www.facebook.com/boostgospelfestival is meer info te vinden over de eerste editie. Dit jaar hoopt de organisatie van de inmiddels opgerichte Stichting BOOST een tweede editie te organiseren. Meer informatie: Jordi Voort 06 52118510 | Jerry Blekkenhorst 06 50252221 | Mark Nieuwlaar 06 27062393 | info@boostgospelfestival.nl
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!