Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve arrangementen
Partycentrum de Zandstuve arrangementen glazen
Entertainment Warme en koude buffetten Grillbuffettten Hapjesbuffetten Verjaardagsarrangementen Stamppotbuffetten Recepties Brunches Trouwen Nagerechten (Buiten)activiteiten

Arrangementen

“Uiteindelijk gaat het om het ontastbare, dat uw gasten het gevoel hadden dat ze welkom waren.”

U gaat trouwen of leeft toe naar een jubileum of kroonjaar. Het zijn de bijzondere momenten  die u niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. De wijze waarop u deze invult, is heel persoonlijk. Dat geldt ook voor het organiseren van een bedrijfsfeest of een zakelijke bijeenkomst.

De volgende arrangementen en menuvoorstellen leggen wij ter inspiratie aan u voor. Deze kunt u volledig aanpassen aan uw eigen wensen en budget. In een persoonlijk gesprek denken wij hierover graag met u mee.

 
 
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!