Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve

De zeven zekerheden

100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor!

Gasttevredenheid is de rode draad in de manier van werken bij de Zandstuve. Bij alles wat we doen staat u als gast centraal. Dat is ook de basis van onze formule. Niet alleen u als onze gast profiteert daarvan: ook voor onze medewerkers is het prettig en leuk om op deze manier te werken. De 7 zekerheden zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel.

1. Service met een glimlach
Bij de Zandstuve kost vriendelijkheid niets. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Om daarvoor te zorgen zetten wij graag een stap extra zodat u en uw gasten zich oprecht welkom voelen.

2. Maatwerk voor ieder feest en elke bijeenkomst
Samen met u stellen wij het arrangement samen dat aansluit bij u en uw gasten. Een feestavond met dj en lichtshow, een bijeenkomst met inspirerende spreker of een bedrijfsfeest met dagvullend programma 100% volgens afspraak en op maat? Wij nemen de organisatie graag van u over.

3. Vers is ook echt vers
Bij de Zandstuve wordt uitsluitend gewerkt met verse producten. Hoe verser, hoe lekkerder. Daarom zorgen we ervoor dat de producten van onze buffetten continue worden aangevuld met een verse toestroom.
•    Onze leveranciers zijn vakmensen die weten wat kwaliteit inhoudt: de bakker, de slager, de groentespecialist, het wijnhuis en de visman zorgen voor de beste ingrediënten.
•    Al onze producten komen uit eigen keuken!
•    Biefstuk van de haas wordt gesneden terwijl u wacht!

4. Uw ‘kinderen’ worden vermaakt
(Groot)ouders zijn pas tevreden als hun kinderen dat zijn. Uw kinderen zijn onze toekomst, daarom worden zij met veel aandacht benaderd op de manier zoals u dat wenst. Naast een speeltuin, TV/DVD, miniskelters, trampoline en kleurplaten, beschikken wij over een groot netwerk van oppassers, clowns, tekenaars en goochelaars om er samen met onze medewerkers voor te zorgen dat het uw kroost aan niets ontbreekt!

5. Ieder seizoen sfeervol en uniek
Sfeer kost bij de Zandstuve niets meer. Zo gaat er geen jaargetijde onopgemerkt aan ons voorbij. In het voorjaar bemesten we onze tuinen voor het mooiste resultaat in de zomer. Een goede voorbereiding is het halve werk en gelukkig hebben we Herman!
Ook in onze zalen besteden wij veel aandacht aan de seizoenen: verse bloemen op tafel, de openhaarden binnen en buiten, de gezellige decoraties rondom Pasen en Kerst en natuurlijk de perfecte verzorging van onze terrassen in de zomer. Wij doen er alles aan om de juiste sfeer te bieden, het gehele jaar door.   

6. Continue vernieuwend
Verandering van spijs doet eten. Een likje verf, een geheel nieuwe entree, maandelijks wisselende amuses, het nieuwe saladebuffet en onze nieuwe arrangementen? Bij de Zandstuve wordt voortdurend vernieuwd. Via onze nieuwspagina en op facebook houden wij u graag op de hoogte.    

7. Individuele wensen staan centraal  
Elke dag doen we ons uiterste best om uw feest of bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken. We staan altijd open voor vragen of uw mening ten aanzien van onze service, aankleding of product. Uw mening is voor ons erg belangrijk, want het helpt ons u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Uw vraag, mening of wens? Bij ons zijn ze meer dan welkom!

Of mist u iets? Laat het ons weten!

Reageert u via ons contactformulier of via de post!

Partycentrum de Zandstuve
Antwoordnummer 760
7670 WJ Den Ham (Ov.)
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!