Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve bruiloft buiten
Partycentrum de Zandstuve personeel
Ligging Faciliteiten Medewerkers Leveranciers Haringparty In de media Vacatures

Over ons

In een wereld waarin mensen geraakt worden door belevenissen wil Partycentrum de Zandstuve bijdragen aan dat ultieme gevoel. Wij willen graag het verschil maken door altijd net iets meer te geven aan de mensen die voor u en voor ons belangrijk zijn.

Partycentrum de Zandstuve ligt verscholen in het groen, op steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen en beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor grotere en kleine groepen. Iedere zaal biedt volledige privacy, beschikt over een zonnig terras en is uitgerust met moderne faciliteiten. Naast onze sfeervolle zalen beschikken wij over een mooie tuin waarin regelmatig het “jawoord” klinkt.

In onze keuken werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten en als het kan uit eigen streek. Vers is bij ons ook echt vers. Alleen op deze manier kunnen wij een continue kwaliteit garanderen. Want wie houdt er niet van lekker eten? Liefde gaat wat dat betreft echt door de maag.

Hetzij bij ons of op uw eigen locatie, samen met ons team van enthousiaste medewerkers zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwing en naar creatieve oplossingen om van uw bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest een spraakmakend en onvergetelijk evenement te maken. 100% volgens afspraak en volgens uw wensen!   

“A’j komt zu’jt good hem” zo luidt ons slogan, al bijna 30 jaar!

Met gastvrije groet,Familie Blekkenhorst
en medewerkers
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!