Welkom Arrangementen Zalen Catering 't Boshuys Foto's Contact Over ons Agenda
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!
Partycentrum de Zandstuve
Ligging Faciliteiten Medewerkers Leveranciers Haringparty In de media Vacatures

Vacatures

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)

Breng jij onze keuken op een nóg hoger niveau?

Wie zijn wij?
De Zandstuve in Den Ham is een sfeervolle locatie en een blijvend begrip voor onderscheidende feesten en gedenkwaardige ontmoetingen in Twente en Salland. Voortdurend zijn wij bezig om mee te gaan met de tijd, in te spelen op veranderende wensen en behoeften en het creëren van onderscheidende belevenissen. Culinair werken wij met hoogwaardige (streek)producten en spelen wij in op een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Onze kernwaarden zijn authenticiteit, bevlogenheid, creativiteit, flexibiliteit en goede smaak. Deze kernwaarden vormen gezamenlijk het DNA van het familiebedrijf. Samen met ons team die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service staan wij dicht bij onze gasten en gaan wij voor ons Twentse motto: “A’j komt zu’jt good hem”!

Waar bijt jij je in vast?
Als zelfstandig werkend kok ben je mede verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenbrigade met de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden tijdens de feesten en bijeenkomsten. Op deze prachtige locatie verwachten we culinaire creativiteit. Jij laat onze gasten genieten van het samen eten en drinken met kwalitatief hoogstaande producten. Jij weet jouw passie voor het vak als geen ander over te brengen op je collega's. De trends op foodgebied volg jij op de voet, gewoon omdat je dat leuk vindt èn om het te kunnen toepassen in je werk! Je bent verantwoordelijk voor het maken van het werkrooster, inkoop, budgettering en voorraadbeheer. Je bent mede verantwoordelijk voor de op maat verzorgde banqueting partijen, van catering tot walking diner en van koffie ontvangst tot uitgebreide buffetten voor grote en kleinere groepen. Hierbij laat je niets aan het toeval over. Met jouw enthousiasme weet jij elke partij op het gewenste niveau uit te voeren, financieel goed te calculeren en goed voor te bereiden.

Wie ben je?
• Je hebt een relevante afgeronde MBO koksopleiding (niveau 4) en je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie (zonder ervering reageren heeft geen zin). Een SVH leermeesterdiploma is een pré.
• Je weet met jou creativiteit goed in te spelen op de regionale markt en je bent continue opzoek naar vernieuwing en ontwikkeling als het gaat om eten en drinken.
• Je hebt een open en gastvrije houding. Je bent direct en communicatief vaardig. Je beschikt over leidinggevende ervaring en je weet het team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
• Je bent flexibel, representatief, stressbestendig en beschikt over incasseringsvermogen.
• Je bent woonachtig in de omgeving van Twenterand en in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
Wil jij je opgedane kennis verder in de praktijk brengen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij de Zandstuve aan het juiste adres, wij geven je de ruimte. Salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw ervaring, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct door te mailen met info@dezandstuve.nl.

 
De zeven zekerheden van de Zandstuve 100% Gasttevredenheid, daar gaan we voor! 1Service 2Maatwerk 3Vers 4Vermaak 5Sfeervol 6Vernieuwend 7Wensen
Dennenweg 11 | 7683 RS Den Ham Telefoon +31 (0)546 671650 info@dezandstuve.nl
Volg Partycentrum de Zandstuve op Twitter! Volg Partycentrum de Zandstuve op LinkedIn! Volg Partycentrum de Zandstuve op Facebook!