Vers stokbrood € 4,50
met kruidenboter
Vitello Tonnato
zachtgegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise
Carpaccio
Vechtdalrund met rucola en truffelmayonaise
Gerookte Noorse zalm
met wasabimayonaise
Pomodori of pompoen € 6
Erwtensoep € 9
1 liter, om zelf thuis op te warmen
Maaltijdsalade du chef | € 12
vlees, vis of vegetarisch
Schnitzel | € 15
met aardappelen, groenten en spek
Thaise rode curry | € 15
met kip en kokos
Spareribs | € 16
zoet of pikant
Wildstoofschotel | € 17
met rode kool en pastinaakpuree
Trio van vis | € 17
op fijne lintpasta en een Hollandaisesaus
Ossenhaas saté | € 18
met gefrituurde ui en kroepoek
Huisgemaakte tiramisu
Huisgemaakt en op traditionele wijze bereid
Panna cotta
met een saus van rood fruit
Crème van limoncello
met lange vingers
U kunt uw bestelling dagelijks doorgeven tot 15.00 uur (tapasplanken het liefst voor 12.00 uur) en diezelfde dag tussen 17.00 uur en 20.00 uur afhalen of eerder in overleg. De afhaalservice geldt op woensdag t/m zondag en op feestdagen.
0546 671650
info@dezandstuve.nl
Sinterklaasplank € 8,5
Heerlijke zoete Sinterklaasplank met o.a. pepernoten, snoep, chocolademelk, chocolade en speculaas.
Borrelbox € 60 (4 personen)
Laat je verrassen door een heerlijke tapasbox samengesteld door de kok.
Hollandse borrelplank € 18 (2 personen)
Notenbrood, gezouten roomboter, drie soorten gesneden ham, huisgemaakte knoflooksaus, zoete olijven, bunkerkaas, wrap met Twentse gerookte zalm en kruidenkaas, Twentse droge worst, Heks’nkaas, groentetuintje met broodsticks en knoflookmayonaise.
Italiaanse borrelplank € 21 (2 personen)
Spinata Romana, Coppa di Parma, knoflookolijven, huisgemaakte crostini’s, notenbrood en gezouten roomboter, twee soorten ambachtelijke droge worst, spiesje van mozzarella, tomaat en basilicum, verse note mix, mosterddillesaus, peppersweet met roomkaas, amuse met kaas/parmahamstengel en een pestodip, amuseglaasje met gemarineerde gamba, groentetuintje en knoflookmayonaise.
Anderhalvemeter plank € 60 (4 personen)
Groentetuintje met een dip van Heks’nkaas, hummus, nagelhout, frans kaasje, oude kaas, bunkerkaas, mozzarellasticks met tomaat en basilicum, Amsterdamse uitjes, Zwolse mosterd, notenbrood, boerenvolkorenbrood, gezouten roomboter, kruidenboter, gehaktballetjes (zelf op te warmen), kippenvleugeltjes (zelf op te warmen), Gerookte rib-eye, Spinata Romana, Coppa di Parma, peppersweet gevuld met roomkaas, gerookte zalm met wasabimayonaise, gegrilde courgette met tonijn, verse notenmix, gemarineerde groene olijven, gemarineerde gamba’s, fruitspiesjes.
Assortiment luxe hapjes € 18
10 stuks
Nero di Troja, Puglia, rode wijn
Arjolle, Sauvignon blanc, Viognier, witte wijn
per twee personen inclusief een fles rode wijn
Bekijk ons weekmenu op onze facebookpagina.