De Zandstuve

Een minuut om te winnen!

Tijdens het personeelsfeest 60 Seconden moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut. Samen met vrienden of collega’s gaat u strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met behendigheidsopdrachten en maak u zelf onsterfelijk in 60 seconden!

Wat staat u te wachten tijdens dit personeelsfeest?

Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? Beschikt u over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor u! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden.

De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.

Dit razend populaire groepsspel is overigens een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding!

Prijs: vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Heeft u liever een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Mogelijk is dan een meer- of minderprijs van toepassing. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen