De Zandstuve

Een avond Quizzen

Kom u voor een hilarisch personeelsfeest? Een avondje ongecompliceerd genieten? Alles mag in het weekend! Tijdens deze hilarische quiz draait alles om de pret! Wat staat u te wachten tijdens de Alles Mag In Het Weekend Quiz?

Wat kunt u verwachten tijdens dit personeelsfeest?

Uw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Zij gaan de lachwekkende strijd aan met elkaar. Deelnemers moeten improviseren, uitbeelden en er wordt gedanst! Ingrediënten zijn: opperste focus en wie is er het snelst van allemaal?

Met hilariteit worden de volgende onderdelen doorlopen: “fotomime” waarbij een speler tegenover zijn teamgenoten een foto moet uitbeelden. Uit de hoogte-hints waarbij het team 3 spreekwoorden moet raden. “lichaamstaal” waarin de spelers een woord spellen en de letters proberen te vormen met hun lichaam.

“De dirigent” waarin de teamcaptain zo probeert te digereren dat zijn team genoten het bekende nummer raden en nog veel meer hilarische onderdelen! Kortom: een avond vol vertier!

Prijs: vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Heeft u liever een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Mogelijk is dan een meer- of minderprijs van toepassing. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen