De Zandstuve

Net als vroeger, maar nu all-in!

Eén van de oudste bordspellen nu als bedrijfsuitje! Ganzenborden, wie is er niet mee opgegroeid? Dit oergezellige bordspel wordt al bijna 400 jaar gespeeld in Nederland. Iets om te koesteren, daarom hebben wij nu een speciale ‘real time’ versie voor groepsfeesten en bedrijfsuitjes. Levend Ganzenbord, met uzelf als inzet!

De levende variant heeft dezelfde valkuilen als het origineel. De gevangenis bijvoorbeeld: een verkeerde stap en u gaat de bak in! Voor uw overige geluk bent u overgeleverd aan de dobbelsteen.

Wat staat u te wachten tijdens dit bedrijfsuitje?

Ganzenbord is een eenvoudig spel. Wie het eerst over de finish komt wint! Tijdens het spel moet uw groep opdrachten vervullen en vragen beantwoorden. Komen jullie op een opdracht met uw pion? Dan gaat u de strijd aan met het dichtstbijzijnde team. Spelletjes als wie ben ik, geen ja/geen nee, geen uuuuuuuh en beschuitfluiten om er een paar te noemen. Bij winst mag uw team drie plekken vooruit, bij verlies drie achteruit. Ieder goed beantwoorde vraag levert uw team twee plaatsen op, een fout antwoord twee terug.

Aan het eind van het spel volgt er een huldiging van de winnaar. Dit team gaat met een leuk aandenken naar huis!

Prijs vanaf 41 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid brunchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Heeft u liever een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Mogelijk is dan een meer- of minderprijs van toepassing. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen