De Zandstuve

Wie ontdekt de verrader
aan tafel?

Het lekkerste sabotagespel met mes en vork tijdens een bedrijfsuitje bij De Zandstuve!

In teamvorm gaat u de strijd aan en vervult u opdrachten en lost u raadsels en puzzels op om samen met uw team punten te scoren. Ondertussen geniet u van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: de verrader stelt alles in het werk om jullie werk te dwarsbomen. Teamwork en teamgeest stellen u in staat om de Verrader uit de tent te lokken en uit te schakelen. Maar wie staat er aan uw kant?

Wat staat u te wachten tijdens dit bedrijfsuitje?

Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in groepen en worden de verraders in het geniep benoemd.

Dan gaan jullie aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel en graaft de verrader zich in, om de zaak op een slinkse manier te ondermijnen.

Goede antwoorden, juiste beslissingen en het goed inschatten van uw collega’s of vrienden zorgen voor een stijgende tafelscore. Daarnaast zijn er persoonlijke punten te verdienen. Er zijn namelijk drie momenten in het spel waarop u individueel mag raden wie de verrader is. Let tijdens het spel dus goed op verdacht of dubieus gedrag!

Aan het einde van het diner wordt het winnende team én de beste verrader bekend gemaakt. Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant. Ongetwijfeld dat de verraders hun verhaal willen doen over de sluwe streken die ze hebben uitgehaald, onder het toeziend oog van de gehele tafel.

Prijs vanaf 71 euro p.p. inclusief dinerarrangement

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen