De Zandstuve

Samen op expeditie!

Laat u verrassen tijdens dit actieve personeelsfeest! Erg leuk als bedrijfsfeest, vriendenuitje of familiefeest. Voer met uw team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat u naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doet u teambuilding activiteiten met elkaar waarbij, in tegenstelling tot het echte format, niemand afvalt!

Wat staat u te wachten tijdens dit actieve personeelsfeest?

Bij dit Personeelsfeest, strijden verschillende kampen tegen elkaar tijdens Robinson proeven. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij u als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met uw voeten. De tangram waarbij u een afbeelding moet reproduceren.

De traditionele eet proef waarbij u kunt kiezen uit 4 lokale delicatessen uit vreemde landen en het hengelspel waarbij u van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal te gooien. Na iedere proef moet het verliezende team naar de eilandraad en moet u een strategische stem uitbrengen op 1 van uw teamgenoten.

Hierna volgt de samensmelting. In duo’s speelt u de volgende proeven: een levensgrootte memory game en de codekraker! Het winnende duo ontvangt 5 bonusstemmen wat een belangrijk hulpmiddel is om winnaar te worden van Expeditie Robinson!

Hierna gaan we teams opnieuw indelen aan de hand van hoe er gestemd is. Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand wordt geëlimineerd. In een nieuwe teamsamenstelling gaat u de finale in. Bouw met uw team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van Expeditie Robinson!

Voor of na het spel kunt u genieten van een heerlijk diner!

prijs vanaf 71 euro p.p. t

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Heeft u liever een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Mogelijk is dan een meer- of minderprijs van toepassing. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen