De Zandstuve

Moordtocht CSI Coldcase

‘Bedrijfsuitje verandert in een bloedstollende detective’

Stap uit de dagelijkse sleur in de wervelende wereld van forensisch detectives, misleiding en achterdocht. Dit bloedstollende spel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er is namelijk een lijk gevonden, een zekere Johannes. En alle aanwijzingen duiden op een moord. Wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan u en uw team de vraag om de zaak op te lossen.

Hoe gaat u te werk?

Begin aan de basis: plaats delict. U volgt de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan u dichter bij de dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met uw team zet u alle informatie op een rijtje en bepaalt u de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.

Wat staat u te wachten tijdens dit bedrijfsuitje?

Detective wordt u niet zomaar. Daarom begint de moordtocht met een stevige bak koffie om u op scherp te zetten. Dan volgt de briefing en krijgt u een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams bezoekt u de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.

Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met uw team stelt u een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven.

Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandigt u deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.

Honger naar meer?

Een moorddadige lunch of een diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk.

Prijs vanaf 41 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid brunchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen