De Zandstuve

...Met de 80's 90's Quiz!

Tijd voor een retro personeelsfeest? Wie in de jaren ’80 opgroeide kent zijn klassiekers! Cassettebandjes en walkmans, de opkomst van spelcomputers en epische games als Super Mario Bros en Pacman. En natuurlijke de popmuziek van toen: de soulvolle disco van Michael Jackson en uiteraard wereldsterren als Madonna en U2.

Ook de nineties brachten veel nieuwe ontwikkelingen: dancemuziek werd hot, gevolgd door de gabberhouse en digitale huisdieren, ‘Tamagotchi’s’, waaiden over uit Japan. ‘The Fresh Prince of Bel Air’ en Friends kwamen op de buis en die ene Amerikaanse president bleef maar ontkennen: ‘I did not have seks with that woman’. Al deze typische ’80 en ’90 classics hebben wij voor u in één quiz samengevat. Gegarandeerd het feest der herkenning!

Wat staat u te wachten tijdens dit personeelsfeest?

We ontvangen uw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijdt u om de hoogste score.
De quiz bestaat uit verschillende ronden. Zo testen we u op feiten en weetjes, belangrijke gebeurtenissen in het nieuws van toen, u gaat artiesten raden bij nummers en BN’ers spotten. Tijdens de 80’s en 90’s mash-up ronde gaan jullie nummers herkennen in een bonte mix. ‘Shit, het ligt op het puntje van m’n tong’. Heel erg leuk en juist in groepsverband zult u merken dat u elkaar hard nodig heeft om met de juiste antwoorden te komen.

Ook de blockbusters van toen zullen niet ontbreken: Ghostbusters en de eerste Terminator bijvoorbeeld of The Mask met Jim Carrey in de nineties. Je team krijgt filmfragmenten te zien en aan jullie de vraag om welke films het gaat.

Honger naar meer

Zo’n middag of avond uw brein kraken maakt hongerig. Daarom gaat u na afloop van de quiz aan tafel voor een heerlijke lunch of diner. Tijdens het eten wordt het winnende team bekend gemaakt en deze nostalgische helden ontvangen een leuke, toepasselijke prijs!

Prijs vanaf 41 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs bruncharrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid lunchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs dinerarrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen