De Zandstuve

Company IQ test

Het meest gewaagde personeelsuitje in Overijssel!

Voor u verder leest: weet u het zeker? De Company IQ Test kan verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee u deze battle aangaat. Waar zitten de Einsteins en welke groep kan het niet zo best bijbenen? Voor u het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan uzelf. Wie serveert er dan voortaan de koffie? De Company IQ Test is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.

Wat staat u te wachten tijdens dit personeelsuitje?

Uw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster met een drankje. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt van 6 tot 8 personen.

Aan de hand van 10 vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzz rondes: wie het snelst op de rode knop drukt en juist antwoordt pakt de punten..

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen gaat u het namelijk niet redden!

Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet u eigenlijk van literatuur?

De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier wint u alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!

Prijs vanaf 41 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs bruncharrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid lunchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs dinerarrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Heeft u liever een andere invulling voor uw diner? Dat kan natuurlijk ook! Mogelijk is dan een meer- of minderprijs van toepassing. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Personeelsuitjes

5 tegen 5                                                Levend Ganzenbord

60 seconden                                         Moord diner

80’s 90’s quiz                                       Moordtocht CSI Coldcase

Alles mag in het weekend                  Kalmte kan u redden

Big secret soap diner                           Speeddaten met collega’s

Company IQ test                                  Voetbal darts

De Foute Boel Show                            VR moordspel

Expeditie Robinson Diner                 Wie ontdekt de verrader

Fort Boyard                                          Workshop drone vliegen