De Zandstuve

Workshop Drone Vliegen

De origineelste, gaafste en leukste workshop van het moment! Workshop Drone Vliegen is de hype die u moet ervaren met collega’s, vrienden of familie!

Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat u gedaan moét hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone Vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte dronepiloot!

Wat mag u verwachten van een Workshop Drone Vliegen?

We starten met een ontspannen ontvangst met koffie of thee. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In teamverband leert u de basisvaardigheden hoe u moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheidsniveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernis-parcours vliegen: let the games begin!

Één voor één gaat u strijden voor punten voor uw team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Ook ontvangen jullie na het uitje de beelden die jullie gemaakt hebben met de drone. Hilarisch om terug te kijken.

Prijs vanaf 45 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid br(l)unchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 74 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.