De Zandstuve

Onbegrensde mogelijkheden

Liefde gaat door de maag, maar een goed feest ook! Een feest op locatie vraagt altijd om maatwerk en de Zandstuve biedt onbegrensde mogelijkheden.  Samen schetsen wij letterlijk uw feest en gaan we voor een passende en originele invulling van uw feest.

Natuurlijk kiezen we daarbij voor het allerbeste. Die kwaliteit, samen met een hoogwaardig culinair niveau en de juiste aandacht voor uw gasten zorgen voor een onvergetelijk moment.

Samen met onze partners nemen wij de totale organisatie van uw feest uit handen op het gebied van tent en, inrichting, styling, decoratie en de mogelijke thema’s.

Mooie feesten bouwen we bij de Zandstuve samen!

Catering Persoonlijk advies

De Zandstuve biedt altijd nét dat beetje extra om uw feest tot een succes te brengen. Door de gehele catering op maat voor u samen te stellen en mee te denken, garanderen wij dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Een unieke combinatie van culinaire hoogstandjes, stijlvolle inrichting, styling en passend entertainment. Zo toveren we uw huis om tot de prachtigste feestlocatie of ontvangen we uw gasten in een speciale evenementenlocatie.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

– Jerry Blekkenhorst