De Zandstuve

Z-Catering, een complete beleving!

Catering bestaat meer dan alleen uit het leveren van gerechten. Bij De Zandstuve bieden we een beleving! En beleving proef, zie en ervaar je! En hoe fijn is het om een volledig verzorgde setting te creëren op eigen gewenste locatie? De Zandstuve catering zorgt voor een ultieme beleving door heel Nederland!

Het culinaire aspect is natuurlijk essentieel bij het organiseren van uw evenement. En smaakbeleving is erg persoonlijk, dus doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Dit bereiken we met het uitgebreide assortiment catering verse gerechten en mooie smaakcombinaties uit de Franse, Italiaanse en Hollandse keuken.

Naast het culinaire aspect  denken we natuurlijk graag mee over de aankleding van uw evenement. Praktische zaken als servies, tafels en stoelen zijn altijd binnen handbereik, maar we bieden ook volledige gethematiseerde aankleding, zodat we de juiste sfeer creëren die past bij uw feest!

Het Z-stappenplan voor uw bijzondere event!

1. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u uitgebreid over verschillende onderdelen van de catering. Dit gebeurt vaak bij ons op locatie, maar is afhankelijk van het evenement ook op de locatie te doen.

2. De prijs is natuurlijk altijd van belang, en daarom zorgen we voor hoogstaande service die past bij uw budget.

3. Wij zorgen op de dag van het evenement (of eventueel de dag ervoor) dat materialen geleverd worden en zetten alles klaar, zodat u enkel nog maar onbezorgd kunt genieten!

Meer weten over onze catering mogelijkheden? Neem gerust contact op en laat u adviseren!
Catering Persoonlijk advies

De Zandstuve biedt altijd nét dat beetje extra om uw feest tot een succes te brengen. Door de gehele catering op maat voor u samen te stellen en mee te denken, garanderen wij dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Een unieke combinatie van culinaire hoogstandjes, stijlvolle inrichting, styling en passend entertainment. Zo toveren we uw huis om tot de prachtigste feestlocatie of ontvangen we uw gasten in een speciale evenementenlocatie.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

– Jerry Blekkenhorst