De Zandstuve

Mooie momenten
zijn voor altijd

De zaal vult zich langzaam met dierbare vrienden en familie. Oma en dochter zitten gezamenlijk aan tafel, nippend aan een glaasje wijn terwijl de kleinkinderen worden vermaakt door een ballonnenclown of goochelaar. Er wordt gelachen. Af en toe een traan gelaten. Muziek klinkt zachtjes door de ruimte. De kleinkinderen verzamelen zich op de dansvloer. Neven en nichten zijn druk bezig met de voorbereiding van een toneelstukje.

Bij De Zandstuve vinden we niets belangrijk dan familie. Mede daarom organiseren we al bijna 35 jaar familiefeesten. Want mooie momenten vier je samen en die zijn voor altijd!

Een familiefeest is voor jong en oud en daarom kan het soms een uitdaging zijn om een leuke dag te vullen. Bent u aan de beurt om een familiefeest te organiseren? Of wilt u samen met vrienden en familie uw kroonjaar vieren?

Bij De Zandstuve helpen we u daarom graag een handje met ons uitgebreid aanbod aan activiteiten, quizzen en spellen voor jong en oud. En dat gaat natuurlijk gepaard met heerlijk eten, waarvan u het arrangement lekker zelf kan samenstellen!

Kijk snel bij het uitgebreide aanbod activiteiten en spellen of bekijk ons ingrediëntenboek voor de arrangementen. Wilt u persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk altijd! Plan uw moment en bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs.