De Zandstuve

Van restaurant weer terug naar de feesten en bijeenkomsten

Soms stel je jezelf de vraag, wie ben ik, waar ga ik voor en waar sta ik voor. Want nu de wereld weer open gaat staan we opnieuw voor een keuze en hebben wij ons deze vraag als organisatie gesteld. Conclusie: samen met ons team kiezen we ervoor om terug gaan naar onze basis. Terug naar de feesten en bijeenkomsten, waarmee we ooit ons bestaansrecht hebben verworven. 

Wel kijken we terug op een geweldig mooie ervaring waar we als familie en als team van hebben geleerd. Het mooie van een restaurant is dat er altijd reuring is. Een komen en gaan van gasten, alsook gasten de regelmatig terugkwamen zoals de Lex Wisselaar, Annie Tepper en Jan Hagedoorn. Niet alleen hun, maar een ieder die ons met een restaurant- en terrasbezoek hebben gesteund: ontzettend bedankt. Samen met jullie maakten we deel uit van een experiment dat ons in staat heeft gesteld om naar ons zelf te kijken en om uiteindelijk heel bewust te kunnen kiezen waar we voor gaan en waar we voor staan.

“Bewust kiezen voor, focus op en samenwerken aan betekenisvolle momenten is waar we voor gaan, kwaliteit en aandacht is waarvoor we staan”

We kunnen niet wachten om van jullie huwelijk, uw verjaardag of het aanstaande jubileum een bijzonder moment te maken!

Vier het leven, geniet van het moment!

A’j komt zu’jt good hem