De Zandstuve

Picknicken op z'n Twents

Geluk als basis voor een nieuw concept van vrijheid, met als doel om jezelf, de ander en de omgeving te versterken. Wij zijn Lucky Basket en dragen graag ons steentje bij aan het geluk in het leven van de ander. Juist in deze tijden.

 

Lucky Basket is een onderscheidend concept als alternatief op lunchen, borrelen of dineren. Samen wandelen, fietsen of genieten van een film in een openlucht bioscoop? Samen lachen, samen eten? Erkenning, een knipoog, een kus? Samen genieten van het uitzicht, tussen de koeien, in alle rust of tijdens een silent disco? Wat maakt jou gelukkig? Lucky Baskets is meer dan alleen een Twentse picknickmand, het is een concept dat mensen in staat stelt het beste uit zichzelf en anderen te halen. Een investering in hechte familiebanden en vriendenrelaties. Met Lucky Basket zetten we de wereld in beweging en all you need are friends, family and a Lucky Basket.

Lucky Baskets laat familie, vrienden, buren, collega’s, zakelijke relaties of first dates genieten van lekkerste en ingrediënten uit de streek en op de meest bijzondere en betekenisvolle plekjes van Overijssel. Verschillende picknickmanden zijn ontwikkeld voor jong en oud. Naast de Baskets zijn er ook ‘knapzakken’ samengesteld voor wandelaars en kinderen. Ook kan de picknick worden genuttigd in de tuin of in het Zandstuvebos in Den Ham tijdens de ‘all-in picknick’. Niet alleen de basket, ook alle drankjes zijn dan inclusief.

 

Wij werken met streekproducten en dragen daarmee bij aan de regionale economie onder de noemer ‘support your local’. Kleinschalige agrarische bedrijven beschikken over eerlijke en biologische producten.

 

www.luckybasket.nl