De Zandstuve

Geniet in een ongedwongen sfeer!

Wij zijn tijdelijk gesloten in verband met de coronamaatregelen. Houd onze facebookpagina in de gaten voor nadere berichtgeving. 

In Den Ham, verscholen achter het prachtige Zandstuvebos, bevindt zich restaurant de Zandstuve. De Zandstuve is van oorsprong een locatie waar veelal feesten en partijen plaatsvinden, maar door de coronacrisis én door de aanhoudende vraag een nieuwe weg is ingeslagen. Sinds 2020 heeft de Zandstuve naast feesten en partijen eveneens een restaurantfunctie gekregen en is de locatie toegankelijk voor de zogeheten ‘daggasten’. Naast een sfeervolle binnenruimte, kan men ook plaatsnemen op het ruime terras die grenst aan het Zandstuvebos. Vooral in de zomerperiode is de Zandstuve een trekpleister voor toeristen en de perfecte uitvalsbasis om neer te strijken voor een kop koffie of uitgebreide lunch.

Het restaurant van de Zandstuve bevindt zich aan de voorzijde van het pand en heeft zicht op het mooie bos. In het restaurant staan culinair genieten, streekproducten en een ongedwongen sfeer centraal. Dat alles voor een vaste lage prijs. De periodiek wisselende menukaart neemt de restaurantbezoeker mee langs het mooie Twente, maar ook laagdrempelig gerechten zoals spareribs en kipsaté mogen niet ontbreken op de kaart. Naast dineren, kan men de gerechten ook afhalen en thuis genieten van de fijne creaties van de kok. Wie liever een wijntje komt drinken onder het genot van een Twentse borrelplank is bij de Zandstuve aan het goede adres. De kok heeft met zorg een rijkgevulde tapasplank samengesteld met onder andere verfijnde streekproducten.

Lekker uit eten in Twenterand begint daarom bij de Zandstuve in Den Ham. Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. Iets te vieren of gewoon eens lekker buiten de deur eten? Wanneer mogen wij u begroeten in ons restaurant? Wees welkom!

Klik hier voor het menu. Reserveren? Klik hier om naar de contactpagina te gaan.