De Zandstuve
Ron & Jerry's Roadshow

Ron & Jerry's Roadshow

“Wanneer twee creatievelingen door de coronacrisis noodgedwongen een andere koers moeten varen en met elkaar om tafel gaan, ontstaan de meest bijzondere plannen. Met een ongelooflijke passie voor ondernemerschap en het verkopen van mooie momenten als grootste gemene deler, sloegen beiden handen ineen.”

Zo begon het verhaal achter het concept ‘Ron & Jerry’s Roadshow’. Samen met streekproducenten zorgen we voor een totaalbeleving en brengen we het ultieme vakantiegevoel bij u thuis of op de zaak. Ons karavaan is uitgerust met alle benodigde faciliteiten zoals meubilair, licht en geluid en een variatie van vier verschillende foodtrucks. Hiermee kunnen we ieder gewenst landenthema uitvoeren met bijbehorende keuken. Denk aan Spanje, Italië of Mediterraan. Mooie momenten die je samen creëert op een bijzondere, niet voor de hand liggende locatie. Een plek waar de magie tot leven komt en waar lekker eten en drinken centraal staan. Deze plek kan uw eigen achtertuin zijn, maar ook de ‘Garden of Love’ bij De Zandstuve of een van de mooie locaties van Landschap Overijssel.

Wij bieden een totaalconcept op het gebied van streekproducten en lekkere verfrissende (non)alcoholische cocktails. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact

Ron & Jerry’s Roadshow
jerry@dezandstuve.nl
+31 (0)546 671650