De Zandstuve

Een waardig afscheid

Ieder mens is uniek en heeft andere wensen. Dat geldt ook voor een uitvaart. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het verlies van een geliefd persoon. Daarom is het fijn als u een passende herdenking kan bieden voor de persoon die u lief hebt.

Soms is vroegtijdig regelen van een uitvaartplechtigheid mogelijk, dit geeft rust. Maar ook op zeer korte termijn kunnen wij zorgen voor een passende plechtigheid die geheel ter nagedachtenis en wens is van uw dierbare.

Wij helpen en ondersteunen in deze moeilijke tijd. Uw wensen staan centraal. Wij zijn een luisterend oor, denken met u mee en zorgen voor een waardig afscheid.

Op een bijzondere locatie in een sfeervolle ambiance is een complete herdenkingsdienst mogelijk. Zowel voor een klein gezelschap in een intieme sfeer of voor een groot gezelschap met eveneens een sfeervolle uitstraling.

We bieden passende arrangementen, die we volledig naar wens kunnen samenstellen. U kunt kiezen uit onze koffietafels, luxe broodjeslunch of een (walking) diner. Bekijk onze uitgebreide arrangementen. Heeft u aanpassingen of wilt u een combinatie van onze arrangementen? Alle sis mogelijk! Neem daarom gerust contact met ons op over de mogelijkheden.