De Zandstuve

Toegevoegde waarde voor
uw evenement

Bent u op zoek naar een invulling voor uw evenement bij De Zandstuve? Of organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een dagvoorzitter?

In samenwerking met Willem Gunneman biedt De Zandstuve een gegarandeerde meerwaarde tijdens uw congres, symposium of (kleinschalige) bijeenkomst bij De Zandstuve. Hij is inzetbaar als rode draad tijdens een bijeenkomst, wrap-up, dagopener, break of slotact. Denk daarbij aan bijvoorbeeld inhoudelijke interactieve terugkoppeling van de dag of workshop.

De invulling gaat in overleg, zodat we altijd een toegevoegde waarde bieden voor uw evenement.

Dagvoorzitter-PLUS

Willem leidt spraakmakende debatten, discussies en gesprekken op uiterst alerte wijze. De juiste toon, een humoristische kwinkslag en scherp.

Zijn journalistieke achtergrond komt hem daarbij uitstekend van pas. Willem is als dagvoorzitter zowel muzikaal als puur verbaal inzetbaar. Beide kan natuurlijk ook!

Improvisatie

Willem weet als geen ander inhoud, sprekers en spontane gesprekken te vertalen in een uniek optreden. Ter plekke geïmproviseerd en ijzersterk.

Muzikaal

Verpakt in een tot ieders verbeelding sprekend lied, gedicht of interactieve voorstelling. Op grootse podia in kleine zalen, voor grote en kleine groepen. Akoestisch of versterkt en altijd met respect.

Als rode draad, uitnodigende teaser, frisse break of spraakmakende afsluiter.

Meer weten over de mogelijkheden, kosten en invulling van Willem Gunneman tijdens een event bij De Zandstuve? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek zijn website.

Willem Gunneman

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter-PLUS (met een muzikaal tintje)

Cabaret (plenair en in een kleine setting rond de vleugel (bijvoorbeeld tijdens privé feesten of een huwelijk)
(snel)dichter

Workshop liedjes schrijven