De Zandstuve

Zakelijke bijeenkomsten

Een sterke relatie tussen werkgever en werknemer is ontzettend belangrijk voor de groei van een bedrijf. Het organiseren van een bedrijfsfeest, teambuildingsuitje of teamtraining in informele sfeer is dan ook de perfecte manier om deze relatie te versterken en te onderhouden.

Bij een goed georganiseerd zakelijk evenement laat u tevens blijk van waardering zien aan uw werknemers. De Zandstuve Feesten en Ontmoeten zorgt ervoor dat alles klopt deze dag zodat uw werknemers nog lang over uw evenement napraten.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest of personeelsuitje organiseren kan soms een uitdaging zijn. Vooral wanneer er een activiteit bij komt kijken. Om het aanbod zo breed mogelijk te houden en voor ieder wat wils te kunnen bieden, hebben we daarom ons aanbod complete personeelsuitjes uitgebreid met 18 nieuwe activiteiten! Uitdagende quizzen, vreemde mysteries en actieve spellen gecombineerd met een heerlijke lunch of diner! Kortom: een volledig programma, waarbij u enkel nog hoeft te genieten vaan een gezellige dag met uw collega’s.

Workshops

Wilt u uw medewerkers een leerzame dag bezorgen, waarbij (persoonlijke) ontwikkeling voorop staat? Ook dat bieden we sinds kort aan bij de Zandstuve of bij u op locatie! Wat dacht u van een lach workshop, een training veranderen of een workshop waarbij de focus ligt op strategie en communicatie?

Bekijk ons diverse aanbod workshops, gegeven in samenwerking met COMcept en Humor in Bedrijf! Natuurlijk ook met volledig verzorgde culinaire verwennerij!

Teambuilding

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: teambuilding dagen. Belangrijke dagen om het team dichter bij elkaar te brengen en ook nog eens te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we een aantal inspirerende teambuilding programma’s voor u samengesteld, inclusief lunch en/of diner.

Vergaderen

Vergaderen buiten de vier muren van uw kantoor kan soms tot heldere en nieuwe inzichten komen. Vergader daarom eens in de bosrijke natuur van het Zandstuve bos, of in een van onze modern uitgeruste zalen. Wij zorgen voor de faciliteiten, het lekkere eten, zodat u zich kunt focussen op het inhoudelijke en creatieve aspect van de vergadering.

Bedrijfscatering

Heeft u als organisatie iets te vieren? Wilt u een gezellig borrel houden om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet of organiseert u een familiedag? Ook uw locatie kunnen we omtoveren tot een feestelijke bijeenkomst. Bekijk hier welke organisaties u voor gingen, of neem contact op voor een passend voorstel!