De Zandstuve

Buiten de vier muren
van uw kantoor

Onze agenda’s zitten tegenwoordig vol met vergaderingen. Als u wilt dat een vergadering effectief is, dan is de setting minstens zo belangrijk als de informatieoverdracht. Een inspirerende omgeving zorgt namelijk voor meer creativiteit en verhoogde interactie tussen u en uw werknemers.

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering? Buiten in de natuur vergaderen of binnen in een inspirerende stijlvolle zaal? De Zandstuve biedt verschillende vergaderlocaties met ontbijt- en bruncharrangementen, compleet naar wens ingericht!

Wil je een vergadering organiseren buiten de muren van uw kantoor? Kom gerust eens kijken en laat u overtuigen. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Sprekers

De unieke vergaderlocatie in Twente biedt een scala aan mogelijkheden. Naast vergaderen, brainstormen of presenteren kunt u de dag bijvoorbeeld afsluiten op ons sfeervolle en tevens verwarmde terras.

Wilt u de vergadering combineren of aanvullen met een gastspreker? Of een toepasselijke workshop organiseren? Onze mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij denken graag met u mee, dus neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.