De Zandstuve

Speeddaten met collega's

Een verrassende dialoog als teambuilding

Bedrijfscultuur en sfeer zijn de belangrijkste pijlers waarop een werknemer zijn of haar bedrijf beoordeelt. Collegialiteit is een groot goed, maar absoluut geen vanzelfsprekendheid. Om die reden organiseert De Zandstuve Speeddaten met collega’s. Geen geforceerde, langdurige verhandelingen, maar frisse korte gesprekken van twee à drie minuten over uiteenlopende onderwerpen als vrijetijdsbesteding, uitgaan, relaties, gezinssituatie en de werkvloer. In de praktijk leidt dit vaak tot een verrassend informeel dialoog en nieuwe inzichten.

Wat staat u te wachten tijdens deze teambuilding?

Na een ontspannen ontvangst wordt het doel van het bedrijfsuitje uiteengezet en het begrip speeddaten gedefinieerd. Het is immers absoluut niet de bedoeling dat er nieuwe liefdes op de werkvloer bloeien, maar dat u elkaar met een kleine knipoog beter gaat leren kennen.

Dan beginnen de ‘dates’ en gaan de collega’s elkaar gedurende korte gesprekjes aan de tand voelen over de verschillende onderwerpen. Gedurende de middag zullen verschillende rondes met gevarieerde opdrachten en vragen passeren. Elke ronde betekent een nieuwe gesprekspartner zodat iedereen elkaar spreekt gedurende de middag.

Er komen open vragen voorbij, maar ook multiple choice inzicht vragen. Hierin worden de kandidaten gevraagd een antwoord te kiezen voor degene die tegenover hem of haar zit. Dit zorgt voor een leuke, suggestieve twist en draagt bij aan het inlevingsvermogen. Bovendien leveren deze vragen punten op.

Aan het eind maken we bekend wie de beste speeddater(s) is.

Prijs vanaf 41 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 3-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een heerlijke uitgebreid lunchbuffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Prijs vanaf 71 euro p.p.

Deze prijs is gebaseerd op een 4-uurs arrangement vanaf 20 personen, inclusief btw, een Zandstuve warm- en koud buffet en onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment.

Personeelsuitjes