De Zandstuve

Let summer begin!

Internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk, Witte van Moort, vroeg om een passend voorstel voor een kwalitatief goed ingevulde zomer BBQ. Het moest een goed georganiseerde en vooral gezellige dag worden voor WVM’s 250 werknemers.

De BBQ vond plaats op de imposante locatie van WVM in Vriezenveen. Een lange oprijlaan is aan weerszijden voorzien van grote bomen (Wat zijn dit voor bomen?) en leidt je naar het mooie kantoorpand. De ruim opgezette locatie is bij uitstek geschikt voor een goed feestje en dus werden op 24 juli 250 gasten uitgenodigd voor een gezellige middag met goed eten een lekkere borrel.

De zomer BBQ werd afgetrapt met een lekkere welkomstborrel. Enkele werknemers stonden bij de ingang met een Kolkman Prosecco en een Krombacher beugel.

Gasten konden aansluitend doorlopen naar de 2 verschillende buffet locaties, om vervolgens plaats te nemen aan één van de bierbanken of statafels.

Vanwege de brandende zon en ongekende temperatuur van 35 graden, was het van groot belang om voor voldoende schaduw te zorgen. Daarom werd vrijwel de gehele locatie overdekt met een open witte tent en parasols. De locatie werd aangekleed met witte lampionnen, kleurrijke veldboekketten en wit linnen.

De middag werd afgesloten met een lekker dessert. En wat past nu beter bij de vakantie dan een heerlijk sorbetijsje van de ijsco auto?

WVM Zomer BBQ

Sfeerimpressie