De Zandstuve

Het 50-jarig jubileum van Heuver Bandengroothandel

Onder de titel ‘Back to the roots’ organiseerden wij een festival ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum van bandengroothandel Heuver. Het festival werd gehouden in het dorp waar oprichter Mans Heuver destijds is begonnen met het bedrijf.

Het festival staat niet alleen in het teken van het jubileum, ook staat dit evenement in het teken van het afscheid van Jan Heuver als lid van de directie. De ruim 400 gasten, bestaande uit medewerkers en hun partners, worden per bus vanaf de vestiging naar het festival terrein gebracht in Den Ham.

Voor ieder wat wils

In de middle of nowhere treft men een groot terrein aan. De stijlvolle witte tenten en kleurrijke verlichting in de bomen zorgen voor een echte festival look en feel. Foodtrucks staan klaar met lekkere hapjes en drankjes. Muziek galmt door de tenten en over het terrein. Gasten worden feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en verspreiden zich vervolgens over het terrein.

De zweefmolen wordt meteen in gebruik genomen en de photoboothbus zorgt voor memorabele kiekjes. De goochelaar zorgt voor verbazende blikken en de eerste 2 uur wordt volop genoten van de culinaire hoogstandjes die in de foodtrucks vers bereid worden.

Avondfeest

Als de zon onder gaat barst het avondfeest los in de speciaal ingerichte en fraai aangeklede tent. De voetjes gaan volop van de vloer en er wordt tot laat in de avond gefeest. We sluiten het feest knallend af met een vuurwerkshow.

Z-Events Sfeerimpressie

Heuver – 50 jarig jubileum