De Zandstuve

Say cheese!

Voor het bouwen van de vernieuwde website en ontwerpen van ons Ingrediëntenboek, schakelden we foodfotograaf Stefanie Spoelder in om onze arrangementen vast te leggen. U heeft er de afgelopen tijd vast al eens wat van voorbij zien komen op onze social media kanalen. In deze blog geven we u een kijkje achter de schermen bij De Zandstuve tijdens dit leuke, intensieve, project!  

Een sfeerimpressie geven van onze culinaire mogelijkheden. Dat was het doel van de fotoshoot. Smaak is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar de presentatie en aankleding van uw feest ook. En dat voeren bij de Zandstuve door tot in de details.

Want hoewel u zich wellicht wel iets kunt voorstellen bij gerecht van een Italiaans hapjesbuffet of een Nederlands plankenconcept, geeft niets een betere indruk dan beeldmateriaal van onze gerechten.

Het draaiboek was onze grootste vriend tijdens de twee draaidagen. Want hoe zorg je ervoor dat negen verschillende arrangementen met tientallen gerechten in enkele uren vers bereid worden, op de juiste manier gepresenteerd en vervolgens op een mooie manier gefotografeerd worden?

In de weken voorafgaand aan de fotoshoot waren we met chefkok Henk volop aan het brainstormen welke gerechten de aandacht verdienden, met welke kleuraccenten we wilden werken en hoe de gerechten mooi gepresenteerd konden worden.

We maakten een selectie per arrangement en Henk zorgde voor een inventarisatie lijst voor de inkoop.

Bij de Zandstuve houden we niet van onnodige verspilling, dus zorgden we voor relatief kleine hoeveelheden van ieder gerecht, maar die wel een mooie impressie gaven van de werkelijkheid. Een puzzel dus!

Gelukkig kon Stefanie met haar jarenlange ervaring in foodfotografie ons voorzien van de juiste begeleiding en tips om de fotoshoot in goede banen te leiden. Door middel van een voorbereidend gesprek hebben we een strak schema weten te maken met alle benodigdheden voor de fotoshoot.

We hebben geprobeerd de arrangementen vast te leggen in één overzichtsfoto, waarbij in kleine porties wordt weergeven wat u van deze arrangementen kunt verwachten. Maar omdat alle arrangementen vaak tientallen gerechten bevatten, hebben we vooral de typerende gerechten van het betreffende arrangement uitgelicht.

In de brochure leest u welke begeleidende gerechten u kunt terugvinden in het arrangement en hoe u het arrangement volledig kunt aanpassen naar uw smaak. Want smaken verschillen, dus bieden we de mogelijkheid om gerechten in de arrangementen aan te vullen of te vervangen naar uw persoonlijke voorkeur!

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Download hieronder de brochure!