De Zandstuve

De lekkerste wildgerechten
van het seizoen

Samen met Twentsch Wijnhuis, top wijnmakers en de Overijsselse Jachtcombinatie bundelen wij onze krachten tijdens een unieke wijn- en wildproeverij!

De wijn- en wild proeverij is een evenement waar een unieke kruisbestuiving tussen wijn en spijs centraal staat en waarbij enkele gerenommeerde wijnproducenten live aanwezig zijn. Dit alles in de sfeervolle setting van de Zandstuve in de bossen nabij Den Ham en met muzikale omlijsting.

Wij ontvangen u graag op zondag 11 november vanaf 16.00 uur met een feestelijk glas prosecco en sluiten we rond 20:00 uur af met koffie en heerlijke zoete verleidingen.

De kosten zijn 55 euro p.p. all-in, dus inclusief alle wijn, wildgerechten en koffie na. U kunt afrekenen bij de ingang van de Zandstuve.

U kunt reserveren door te mailen naar info@dezandstuve.nl of door te bellen met 0546-671650. Het aantal tickets is gelimiteerd dus reageer snel als u dit evenement beslist niet wilt missen!

Wat kunt u verwachten?

→ Een keur aan topwijnen op de proeftafel. Denkt u aan: Amarone, Chianti Classico Riserva en de Gruner Veltliners en Pinot Noirs.

→ Live aanwezig zijn de wijnmakers van Weingut Kolkmann – Oostenrijk, Villa Trasqua – Italië, Apaltagua – Chili, Stefano Accordini – Italië en Loredan Casparini, Italië.

→ Een ruim aanbod aan wildgerechten. Afhankelijk van het aanbod van de jagers kunt u genieten van bijvoorbeeld wild zwijn, reerug, reebout en haas.