De Zandstuve

De Zandstuve Paasbrunch: voor elk wat wils

1e paasdag – 10.30 uur – 13.30 uur
2e paasdag – 10.30 uur – 13.30 uur

 

Pasen vieren met de hele familie en onbezorgd genieten van het moment? Dan is de paasbrunch op 1e of 2e paasdag bij de Zandstuve een goed idee. Het uitgebreide paasbuffet is geschikt voor jong en oud, voor opa’s, oma’s, ouderen en kinderen. Wij zorgen dat er genoeg is en voor elk wat wils.

Bij aankomst verwelkomen wij jullie op een feestelijke wijze en hierbij vergeten wij de kinderen zeker niet. Niet alleen ons team, maar ook onze speciale gasten hebben voor deze speciale dagen een extra feestelijk outfit aangetrokken.

Een uitgebreid buffet

Dit jaar is de paasbrunch nét iets uitgebreider. Naast koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg is er een ook een ruim assortiment zoete verleidingen. De paasbrunch is Inclusief koffie, thee, melk en Jus d ‘Orange.

Vermaak voor de kinderen

Tijdens de brunch zorgen we ervoor dat jullie kinderen niet te lang stil hoeven te zitten. We gaan niet alleen op zoek naar het gouden paasei, ook gaan we met ze tekenen, paaseieren schilderen, dansen en springen. Samen maken we er een leuke, creatieve en energieke belevenis van.

Genieten van begin tot eind…

Aan het einde van deze overheerlijke paasbrunch, kunnen jullie nagenieten van een huisgemaakte triffle of een ouderwetse sorbet met advocaat en slagroom.

Speciale dieetwensen?

Laat ons weten of je erbij kunt zijn en of je nog speciale dieetwensen hebt. We willen er zeker van zijn dat iedereen kan genieten van deze feestelijke maaltijd.

Kleurige kleding en een vrolijke paasglimlach zijn van harte welkom! Wij kijken er naar uit om samen met jullie Pasen te vieren.

Verdere informatie

Prijs per persoon € 37,50

Prijs per kind (4-12 jaar) € 17,50

Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie, thee, melk en Jus d ‘Orange en exclusief overige drankjes. Daarnaast is het kindervermaak inclusief kleine cadeautjes inbegrepen.

Klik hier om het paasbrunch menu te downloaden.
Klik hier om te reserveren