De Zandstuve

Het jaar 2018 in een notendop

Tijdens een van de drukste dagen van het jaar bij De Zandstuve verruilde ik het druilige Nederland voor witte bergtoppen, kaiserschmarrn en aprèsski kroegen in Oostenrijk. Behalve een paar weekendjes weg zat een echte vakantie er dit jaar niet in. En dat is niet zonder reden.

Tussen het skiën door, ergens in een Oostenrijks restaurant op de Große Rettenstein in Kirchbergen, denk ik onder het genot van een glaasje glühwein terug aan het afgelopen jaar. Wat is er weer veel gebeurd! En hoewel ik eigenlijk iemand ben van het vooruitkijken en de toekomst, wil ik toch ook even stilstaan bij wat we afgelopen jaar hebben bereikt.

Mooie, ontroerende maar ook droevige momenten

Want ook in 2018 hebben we weer tientallen families bij elkaar gebracht en met elkaar verbonden. We mochten ruim 450 uiteenlopende bijeenkomsten organiseren: personeelsfeesten, vergaderingen, familiedagen, kroonjaren, familiefeesten, verjaardagen, koffietafels, caterings en bruiloften.

Van evenementen met een feestelijke aanleiding, maar ook bijeenkomsten voor het nemen van afscheid. Feesten waar de liefde werd gevierd, maar ook bijeenkomsten waar werd gerouwd om geliefden.

Toprecord eigen evenementen

Het jaar 2018 was ook het jaar van de vele evenementen. Nog nooit eerder hebben we zoveel eigen evenementen georganiseerd. Zo hadden we natuurlijk de jaarlijks terugkerende Boost Festival tijdens 2e paasdag en Bourbon, Blues & BBQ op Hemelvaartsdag (zet ze ook dit jaar weer in je agenda!) en het nieuwe Bella Italia, waar we de Zandstuve tuin omtoverenden tot klein Toscane en met 30 graden genoten van een Italiaans Wijnfestival.

We hebben weer zoveel bekende gezichten gezien, maar ook veel nieuwe gasten kennis laten maken met De Zandstuve. Het is fantastisch om te zien dat mensen vertrouwen hebben in wat je doet. Dat is waar we het voor doen!

Al deze zakelijke successen hebben ook bijgedragen aan een grote persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar weer leer ik zoveel over het ondernemen, samenwerken en over mezelf. De stap om mezelf verkiesbaar te stellen voor de Provinciale Staten Verkiezing in 2019 kwam dan ook op een goed moment.

Het is onmogelijk om alle mooie momenten te benoemen. Maar ik wil iedereen bedanken die onderdeel was van dit prachtige jaar. Ik hoop jullie natuurlijk ook in 2019 weer als gast of vriend te mogen ontvangen.