De Zandstuve

En door! Een blik op 2019

In mijn laatste blog blikte ik vanuit Oostenrijk terug op het afgelopen jaar. En u raadt het al: in deze blog kijken we logischerwijs weer vooruit en vertel ik wat over mijn persoonlijke doelstellingen, wat we voor De Zandstuve in petto hebben en wat u verder van ons kunt verwachten.

First things always first

Laten we beginnen met het laatste, want De Zandstuve blijft altijd top of mind als het om prioriteiten gaat. En dat is in 2019 niet anders. Sterker nog, dit jaar bestaat het familiebedrijf 35 jaar. Ik trouwens ook. Nog meer reden dus om volop gas te geven (en wie weet een klein feestje?)

Dit jaar gaan we ons nog meer focussen op de zakelijke markt, zodat we ook doordeweeks volop operationeel zijn. We merken namelijk dat bedrijven steeds vaker buiten de muren van het kantoorpand samen komen voor een productieve middag. Logisch, want een inspirerende kan wonderen doen voor ons creatieve brein.

Bruiloften

We hebben dit jaar al een recordaantal bruiloften gepland staan. Fantastisch om te zien hoeveel de liefde wordt gevierd en bezegeld! Het blijft leuk om te zien hoe iedere bruiloft bij De Zandstuve weer een unieke touch krijgt en op originele manier gevierd wordt.

Ook dit jaar proberen we persoonlijke wensen op een originele manier vorm te geven en denken we mee op het gebied van aankleding, culinaire invulling en entertainment. Festivalwedding? Trouwen in Ibiza style of toch liever wat meer ingetogen en traditioneel? We kunnen alle kanten op en meer. Ook in 2019.

Jerry can

Een groot deel van mijn tijd gaat naar de Provinciale Staten, waar ik binnen het CDA de portefeuilles MKB en de vrije tijd sector vertegenwoordig. Tenminste, als ik mijn zesde plek mag behouden. Netjes stemmen dus op 20 maart ;]. Binnenkort vinden jullie inhoudelijke podcasts, video’s en andere items over mijn inhoudelijke standpunten. Houd mijn website of Facebook daarom in de gaten.

En last but not least probeer ik net als de rest van de wereld gezonder en fitter te worden. Want dat zijn toch wel de meest originele en beste voornemens om het jaar mee te beginnen. Om daad bij woord te voegen staan daarom de afspraken met mijn personal trainer Sander Middelkamp weer vier keer per week vast. Dus. Tijd om deze blog af te ronden en mijn pak in te wisselen voor een sportoutfit.

Lees ook: Het jaar 2018 in een notendop